Saturday, March 09, 2013

Segmen Blogger Guru dan Cikgu Bersama iskandarX

Assalamualaikum dan selamat petang.. sambil2 blogwalking hari ni... ternampak entry ni kat blog iskandarX . So sebabkan aku ni cikgu.... so aku pon nak join lah segmen ni... 
Pengalaman aku sebagai cikgu tak lah lama sgt, baru jer lagi... memula posting tahun 2000, tapi ngajar kat sekolah sampai tahun 2005, pastu sambung belajar. Habis jer belajar aku ditempatkan di JPNWP KL. So skang dah tak ngajar lah... Walaupun dah lama x ngajar, gelaran cikgu tu lekat sampai sekarang...
So kepada kengkawan yang keje cikgu dan cikgi dan sewaktu dengannya sila lah join segmen ni erk.. utk berkenalan sesama cikgu dan cikgi...

Syarat dia senang jer.. Kalo nak tahu lebih lanjut, klik banner kat atas tu.
Selamat ber blogging...

21 comments:

  1. oh..prnh jd cikgu ke...mesti best...selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  2. selamat petang cikgu :-)

    ReplyDelete
  3. Datang menabung balik... ;-(

    ReplyDelete
  4. suka datang sini....banyak smile dalam nie...comel-comel semua :>)

    ReplyDelete
  5. saya pun ada join segmen nih.. ;)

    http://www.cikguhailmi.com/2013/03/segmen-blogger-guru-dan-cikgu-bersama-iskandarX.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 kita saling membantu...

      Delete
  6. alaa xjadi cikgu lagi

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana join segmen is, selamat bersegmen.

    ReplyDelete
  8. selamat berjaya. :)

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen cikgu.. :)

    ReplyDelete
  10. join segmen ini jika anda inginkan hadiah menarik seperti design template free,bookmark design oleh BISMI ARTZWORK STUDIO,blog review setiap masa dan,bloglist,apa tunggu lagi..moh ler join sekarang !!
    http://penaislam2u.blogspot.com/2013/03/segmen-jalan-maya-dan-tambah-followers.html

    ReplyDelete
  11. Eh..tak tau pun kembar ni pernah jadi cikgu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehehe... jangan x caya... actually sekarang pon masih cikgu... tapi tak ngajar kat skolah, buat keje2 admin kat Jabatan Pelajaran Negeri....

      Delete
  12. Selamat bersegmen...rasa nk pergi tgk lah kejap..

    *Selamat pagi cikgu...∩__∩

    ReplyDelete
  13. sekali jadi cikgu, selamanya dipanggil cikgu... tapi saya yang bukan cikgu pun kena panggil cikgu jugak acamaner? hehehe
    http://www.zahidahwahid.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita sampaikan ilmu pon dah dikira cikgu... guru... tak perlu ijazah/diploma pon...

      Delete
  14. ala, tak perasan pulak ada segmen ni. huhuhu.

    ReplyDelete