Segmen Blogger Guru dan Cikgu Bersama iskandarX

Assalamualaikum dan selamat petang.. sambil2 blogwalking hari ni... ternampak entry ni kat blog iskandarX . So sebabkan aku ni cikgu.... so aku pon nak join lah segmen ni... 
Pengalaman aku sebagai cikgu tak lah lama sgt, baru jer lagi... memula posting tahun 2000, tapi ngajar kat sekolah sampai tahun 2005, pastu sambung belajar. Habis jer belajar aku ditempatkan di JPNWP KL. So skang dah tak ngajar lah... Walaupun dah lama x ngajar, gelaran cikgu tu lekat sampai sekarang...
So kepada kengkawan yang keje cikgu dan cikgi dan sewaktu dengannya sila lah join segmen ni erk.. utk berkenalan sesama cikgu dan cikgi...

Syarat dia senang jer.. Kalo nak tahu lebih lanjut, klik banner kat atas tu.
Selamat ber blogging...
Previous
Next Post »

21 comments

Write comments
Siti K
AUTHOR
4:23 PM delete

oh..prnh jd cikgu ke...mesti best...selamat bersegmen :D

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
5:20 PM delete

selamat petang cikgu :-)

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
5:24 PM delete

Hehehehe.. tq siti..

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
6:19 PM delete

Datang menabung balik... ;-(

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
6:21 PM delete

suka datang sini....banyak smile dalam nie...comel-comel semua :>)

Reply
avatar
9:06 PM delete

saya pun ada join segmen nih.. ;)

http://www.cikguhailmi.com/2013/03/segmen-blogger-guru-dan-cikgu-bersama-iskandarX.html

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
10:41 PM delete

sama2 kita saling membantu...

Reply
avatar
hana hadi
AUTHOR
10:17 AM delete

alaa xjadi cikgu lagi

Reply
avatar
4:17 PM delete

Terima kasih kerana join segmen is, selamat bersegmen.

Reply
avatar
MarnieyZ
AUTHOR
10:30 PM delete

selamat berjaya. :)

Reply
avatar
Mimie Najib
AUTHOR
9:27 AM delete

selamat bersegmen cikgu.. :)

Reply
avatar
Pena Islam
AUTHOR
9:47 AM delete

join segmen ini jika anda inginkan hadiah menarik seperti design template free,bookmark design oleh BISMI ARTZWORK STUDIO,blog review setiap masa dan,bloglist,apa tunggu lagi..moh ler join sekarang !!
http://penaislam2u.blogspot.com/2013/03/segmen-jalan-maya-dan-tambah-followers.html

Reply
avatar
Diana Azis
AUTHOR
3:11 PM delete

Eh..tak tau pun kembar ni pernah jadi cikgu..hehehe

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
3:39 PM delete

Hehehehehe... jangan x caya... actually sekarang pon masih cikgu... tapi tak ngajar kat skolah, buat keje2 admin kat Jabatan Pelajaran Negeri....

Reply
avatar
Mieza Jhaa K
AUTHOR
7:10 AM delete

Selamat bersegmen...rasa nk pergi tgk lah kejap..

*Selamat pagi cikgu...∩__∩

Reply
avatar
ms.antz
AUTHOR
12:02 PM delete

sekali jadi cikgu, selamanya dipanggil cikgu... tapi saya yang bukan cikgu pun kena panggil cikgu jugak acamaner? hehehe
http://www.zahidahwahid.com

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:21 PM delete

Terima Kasih

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:21 PM delete

Kita sampaikan ilmu pon dah dikira cikgu... guru... tak perlu ijazah/diploma pon...

Reply
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
5:48 PM delete

ala, tak perasan pulak ada segmen ni. huhuhu.

Reply
avatar
Puteri Kasih
AUTHOR
11:13 AM delete

selamat bersegmen :)

Reply
avatar