Tingkatkan Traffic Blog anda secara percuma


Assalamualaikum dan selamat petang, Semasa ber blogwalking hari ini terjumpa satu entri mengenai cara untuk mempertingkatkan traffic ke blog anda di blog Pilihan Anda. Untuk mendapatkan traffic yang tinggi memang agak susah untuk blogger² baru seperti saya ni. Pelbagai cara yang digunakan untuk meningkatkan traffic blog, Ada pelbagai perisiian atau cara nak naikkan traffic blog, tapi kebanyakannya adalah berbayar. So setelah jumpa cara yang percuma, saya pon mencubanya... Kalau korang2 pon nak cuba, sila klik pada  banner kat bawah. dijamin PERCUMA..

Click Here for Free Traffic!

Cara ini amat mudah dan tidak dikenakan bayaran wa ima sekupang... Konsep seperti main kutu lah jugak, tapi tak kena keluar duit.. jangan risau, cuma perlu daftar blog anda, blog penaja anda aku lah tu .  dan blog-blog yang disarankan dalam sistem itu sahaja, dan ianya akan merebak seperti VIRUS.. kata blog tu lah.. hehehe


Sedikit penerangan dengan rajah


First Phase: Webmasters signup on your level 1
Next Phase: Your "Level 1 Webmasters" promote their FreeViral pages

Next Phase: Your "Level 1 Webmasters" build their downline (and yours!)
Matured Phase: You have a HUGE dowline (which never stops growing!)
SELAMAT MENCUBA, JANGAN LUPA KONGSIKAN HASIL DENGAN SAYA.


Previous
Next Post »

39 comments

Write comments
3:32 PM delete

ala.. baru nak try, dah kena block dgn wifi kolej... :(

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
3:57 PM delete

Huhuhuhu... kena cuba kat luar ni...

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
4:28 PM delete

Kita tunggu hasilnya...

Reply
avatar
huny madu
AUTHOR
5:02 PM delete

nak try gak la :)

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
5:24 PM delete

dipersilakan....

Reply
avatar
SOFYAhomestay
AUTHOR
5:59 PM delete

Jalan2 di Melaka?Bermalam di homestay kami.Hanya 3km sahaja ke Melaka River Cruise.Jemput singgah (0)

Reply
avatar
MarnieyZ
AUTHOR
8:58 PM delete

nanti akan dicuba. Yg pasti bukan dlm minggu ini kut. :)

Reply
avatar
9:14 PM delete

kalau guna trafik ni tak jem? ada lampu merah tak?hahha...Nice tips..thanks awk..:D

Reply
avatar
hana hadi
AUTHOR
11:23 PM delete

owh mcm MLM ni..malam :P

Reply
avatar
11:31 PM delete

ooo...ada downline siap.....

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
11:49 PM delete

sistem yg menarik :)

Reply
avatar
Lisa Sheila
AUTHOR
11:45 AM delete

boleh cuba ni ..hehe.. thanks ... :)

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:29 PM delete

Terima kasih

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:31 PM delete

Kalau jam lagi bagus... hehehehehe

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:31 PM delete

Jangan lupa jadi downline saya... hehehehe

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:34 PM delete

Jangan lupa cari downline anda..

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:37 PM delete

Jangan lupa cuba bro..

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:38 PM delete

Silakan....

Reply
avatar
Dkna Abza
AUTHOR
3:30 PM delete

macam MLM lak gambar tu hehehee

Reply
avatar
Hans
AUTHOR
6:43 PM delete

terbaik lah :-)

Reply
avatar
9:51 PM delete

hmmm nak kena tgk dulu ni....

Reply
avatar
atiera
AUTHOR
9:52 PM delete

hihi.. tq. utk page boleh try jgk ke? :-?

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
10:40 PM delete

jangan lupa jadi downline saya erk

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
10:40 PM delete

Thanks hans

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
10:41 PM delete

silakan sahabat...

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
10:42 PM delete

page yang mcmana erk atiera ? FB ke..? Kalo page FB, user nak kena klik like jugak....

Reply
avatar
tenku butang
AUTHOR
1:03 PM delete

hemm... nak try lea.. he2.. teman dtg singgah sini.. n klik2 awk punya iklan yea.. =)

Reply
avatar
Diana Azis
AUTHOR
9:57 AM delete

Wah..macam best je..boleh mencuba ni :D

Reply
avatar
Aku Penghibur
AUTHOR
4:31 PM delete

wow thanks sharing ..acik dah sign up

Reply
avatar
Mia Liana
AUTHOR
1:53 PM delete

tak faham sangat.. nanti datang baca balik... ;)

Reply
avatar
Nabeel Fikree
AUTHOR
3:13 PM delete

wah macam best je kan? hehe

Reply
avatar
Fyna Ahmad
AUTHOR
2:49 PM delete

nak try lah macam nih ^_^

Reply
avatar
ms.antz
AUTHOR
12:02 AM delete

macam menarik...
http://www.zahidahwahid.com/

Reply
avatar
kopi pasta
AUTHOR
8:41 AM delete

ni kebanyakkan traffik yang masuk nanti datang dri mana? US? sbb benda alah viral tu mat salleh punya kan?

Reply
avatar
bhieneka
AUTHOR
5:54 PM delete

Multi Level Marketing :|

Reply
avatar
7:10 PM delete

mcm best..kena try ni..thanks untuk info ;)

Reply
avatar
2:58 AM delete

Thanks bro :)

Reply
avatar
Jalal boy
AUTHOR
5:43 PM delete

Thanks for the tips.. Jemput ke blog saya juga.. http://jalalboy.blogspot.com/

Reply
avatar