Wednesday, March 20, 2013

Tingkatkan Traffic Blog anda secara percuma


Assalamualaikum dan selamat petang, Semasa ber blogwalking hari ini terjumpa satu entri mengenai cara untuk mempertingkatkan traffic ke blog anda di blog Pilihan Anda. Untuk mendapatkan traffic yang tinggi memang agak susah untuk blogger² baru seperti saya ni. Pelbagai cara yang digunakan untuk meningkatkan traffic blog, Ada pelbagai perisiian atau cara nak naikkan traffic blog, tapi kebanyakannya adalah berbayar. So setelah jumpa cara yang percuma, saya pon mencubanya... Kalau korang2 pon nak cuba, sila klik pada  banner kat bawah. dijamin PERCUMA..

Click Here for Free Traffic!

Cara ini amat mudah dan tidak dikenakan bayaran wa ima sekupang... Konsep seperti main kutu lah jugak, tapi tak kena keluar duit.. jangan risau, cuma perlu daftar blog anda, blog penaja anda aku lah tu .  dan blog-blog yang disarankan dalam sistem itu sahaja, dan ianya akan merebak seperti VIRUS.. kata blog tu lah.. hehehe


Sedikit penerangan dengan rajah


First Phase: Webmasters signup on your level 1
Next Phase: Your "Level 1 Webmasters" promote their FreeViral pages

Next Phase: Your "Level 1 Webmasters" build their downline (and yours!)
Matured Phase: You have a HUGE dowline (which never stops growing!)
SELAMAT MENCUBA, JANGAN LUPA KONGSIKAN HASIL DENGAN SAYA.


39 comments:

  1. ala.. baru nak try, dah kena block dgn wifi kolej... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhuhu... kena cuba kat luar ni...

      Delete
  2. Replies
    1. Kita tunggu hasilnya...

      Delete
  3. Jalan2 di Melaka?Bermalam di homestay kami.Hanya 3km sahaja ke Melaka River Cruise.Jemput singgah (0)

    ReplyDelete
  4. nanti akan dicuba. Yg pasti bukan dlm minggu ini kut. :)

    ReplyDelete
  5. kalau guna trafik ni tak jem? ada lampu merah tak?hahha...Nice tips..thanks awk..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau jam lagi bagus... hehehehehe

      Delete
  6. owh mcm MLM ni..malam :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lupa jadi downline saya... hehehehe

      Delete
  7. ooo...ada downline siap.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lupa cari downline anda..

      Delete
  8. Replies
    1. Jangan lupa cuba bro..

      Delete
  9. boleh cuba ni ..hehe.. thanks ... :)

    ReplyDelete
  10. macam MLM lak gambar tu hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan lupa jadi downline saya erk

      Delete
  11. terbaik lah :-)

    ReplyDelete
  12. hmmm nak kena tgk dulu ni....

    ReplyDelete
  13. hihi.. tq. utk page boleh try jgk ke? :-?

    ReplyDelete
    Replies
    1. page yang mcmana erk atiera ? FB ke..? Kalo page FB, user nak kena klik like jugak....

      Delete
  14. hemm... nak try lea.. he2.. teman dtg singgah sini.. n klik2 awk punya iklan yea.. =)

    ReplyDelete
  15. Wah..macam best je..boleh mencuba ni :D

    ReplyDelete
  16. wow thanks sharing ..acik dah sign up

    ReplyDelete
  17. tak faham sangat.. nanti datang baca balik... ;)

    ReplyDelete
  18. wah macam best je kan? hehe

    ReplyDelete
  19. nak try lah macam nih ^_^

    ReplyDelete
  20. macam menarik...
    http://www.zahidahwahid.com/

    ReplyDelete
  21. ni kebanyakkan traffik yang masuk nanti datang dri mana? US? sbb benda alah viral tu mat salleh punya kan?

    ReplyDelete
  22. Multi Level Marketing :|

    ReplyDelete
  23. mcm best..kena try ni..thanks untuk info ;)

    ReplyDelete
  24. Thanks for the tips.. Jemput ke blog saya juga.. http://jalalboy.blogspot.com/

    ReplyDelete