recent posts

Wordless Wednesday #2 Wordless Wednesday #2 Reviewed by mrpolie on Wednesday, February 27, 2013 Rating: 5
) no-repeat center center;background-size:cover'>

Tenang Tanpa Kredit Kad

Tuesday, February 26, 2013
Entry tahun 2011 aku repost sekali lagi... Kengkawan.. Hari ni nak kongsi skit cerita pasal kredit kad nie. Dulu memula keje, aku...
Tenang Tanpa Kredit Kad Tenang Tanpa Kredit Kad Reviewed by mrpolie on Tuesday, February 26, 2013 Rating: 5

Timbang blog anda..

Tuesday, February 26, 2013
Salam sejahtera Kali nak share ngan korang semua cara nak timbang blog/speed test, Rasanya ramai yang dah tahu, tapi aku tak kira...
Timbang blog anda.. Timbang blog anda.. Reviewed by mrpolie on Tuesday, February 26, 2013 Rating: 5

Rembau Most Wanted

Saturday, February 23, 2013
Salam sejahtera.. Tadi aku naik keta, bukak lah radio hot.fm 97.6. masa tu deejay sedang putarkan satu lagu... nak kata rap ke r&b aku ...
Rembau Most Wanted Rembau Most Wanted Reviewed by mrpolie on Saturday, February 23, 2013 Rating: 5

Ketahui Harga Blog Anda

Friday, February 22, 2013
Assalamualaikum dan salam jumaat kengkawan,  T/hari ni aku nak share satu benda yang aku jumpa masa ber blogwalking... Actually lama dah ...
Ketahui Harga Blog Anda Ketahui Harga Blog Anda Reviewed by mrpolie on Friday, February 22, 2013 Rating: 5
Powered by Blogger.