Friday, February 22, 2013

Ketahui Harga Blog Anda

Assalamualaikum dan salam jumaat kengkawan, 
T/hari ni aku nak share satu benda yang aku jumpa masa ber blogwalking... Actually lama dah nak post, tetapi sbb kebizian yang melampau, baru dapat post.

Korang tau tak harga blog korang, kalau tak tau aku ank tunjukkan cara nak tgk harga blog korang semua..

Korang bukak website ni


Lepas tu masuk kan URL blog korang...


Harga blog busuk aku ni RM 1104.26
Satu persoalan aku... kalau kita nak jual.. 
ada tak orang nak beli erk...

Selamat mencuba

credit to : Nabil Medan




26 comments:

  1. aku punya RM 1,036.46....alahai murahnyaaa =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe... tgk kat list web tu... ada berbilion ringgit tu.. huhuhuhu

      Delete
  2. punya saya mau tak lihat juga kira-kira harganya berapa ya?

    ReplyDelete
  3. RM 1,042.77
    camne nak jual?? hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalo jual kat pajak gadai boleh ko Nurul Farahizzati

      Delete
  4. hahaha saya punya 1,012 je. murah benau :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe... murah sikit jer dari saya punya..

      Delete
  5. Salam.

    knapa ak punya tak mahal, ni nak marah ni :-t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pasal dia murah lah... sbb tu dia tak mahal/// hahahahaha

      Delete
  6. mahal weh.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. ye ke hana hadi.. leh lah jual ni... hehehehe

      Delete
  7. Hahaha...yg aku pny RM1181.31...sgtlah murah... :>)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe.... so jangan jual lagi.. tunggu mahal dulu erk...

      Delete
  8. ni yg blog sy...

    Website Value = RM 13,988.25 *
    Daily Pageviews = 219 *
    Daily Visitors = 219 *
    Malaysia Rank = 12,035

    sapa nk beli erk.. hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.... bleh beli kancil dah tu... hebat2

      Delete
    2. kancil yg dh lama kot.. hehehe..

      Delete
  9. biar harga tinggi sikit, baru masyuk duit yang dapat pun, hehe

    ReplyDelete
  10. fyna nak try juga lah tgk harga blog fyna. mana tahu boleh jual nantikan.

    ReplyDelete
  11. cik akak pun dah lihat harga belog cik akak...hihi...dapat beli hp touch screen..hahaha :-d

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau x cukup.. mintak rebate ngan gomen

      Delete
  12. Ya Allahh murah gila nak meninggal harga blog saya. RM 1,034.43 je! HAHAHA sabo je lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasi upgrade lagi lah.. hehehehehe

      Delete
  13. kalo nak jual kemana ya? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lom dapat dikenalpasti lagi... hehehehe

      Delete