Ketahui Harga Blog Anda

Assalamualaikum dan salam jumaat kengkawan, 
T/hari ni aku nak share satu benda yang aku jumpa masa ber blogwalking... Actually lama dah nak post, tetapi sbb kebizian yang melampau, baru dapat post.

Korang tau tak harga blog korang, kalau tak tau aku ank tunjukkan cara nak tgk harga blog korang semua..

Korang bukak website ni


Lepas tu masuk kan URL blog korang...


Harga blog busuk aku ni RM 1104.26
Satu persoalan aku... kalau kita nak jual.. 
ada tak orang nak beli erk...

Selamat mencuba

credit to : Nabil Medan




Previous
Next Post »

26 comments

Write comments
kopi pasta
AUTHOR
1:18 PM delete

aku punya RM 1,036.46....alahai murahnyaaa =.='

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
1:25 PM delete

Hehehehe... tgk kat list web tu... ada berbilion ringgit tu.. huhuhuhu

Reply
avatar
babol only
AUTHOR
6:20 PM delete

punya saya mau tak lihat juga kira-kira harganya berapa ya?

Reply
avatar
7:06 PM delete

RM 1,042.77
camne nak jual?? hihihi...

Reply
avatar
Hanida Moss
AUTHOR
9:06 PM delete

hahaha saya punya 1,012 je. murah benau :p

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
10:11 PM delete

Salam.

knapa ak punya tak mahal, ni nak marah ni :-t

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:06 AM delete

Kalo jual kat pajak gadai boleh ko Nurul Farahizzati

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:07 AM delete

Hehehehe... murah sikit jer dari saya punya..

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
12:08 AM delete

Pasal dia murah lah... sbb tu dia tak mahal/// hahahahaha

Reply
avatar
hana hadi
AUTHOR
3:24 PM delete

mahal weh.. hehehe

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
6:09 PM delete

wah.. ye ke hana hadi.. leh lah jual ni... hehehehe

Reply
avatar
6:46 PM delete

Hahaha...yg aku pny RM1181.31...sgtlah murah... :>)

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
7:43 PM delete

hehehehe.... so jangan jual lagi.. tunggu mahal dulu erk...

Reply
avatar
Putera Helmei
AUTHOR
9:01 AM delete

ni yg blog sy...

Website Value = RM 13,988.25 *
Daily Pageviews = 219 *
Daily Visitors = 219 *
Malaysia Rank = 12,035

sapa nk beli erk.. hehehe...

Reply
avatar
sa mic
AUTHOR
8:09 PM delete

biar harga tinggi sikit, baru masyuk duit yang dapat pun, hehe

Reply
avatar
Fyna Ahmad
AUTHOR
12:47 PM delete

fyna nak try juga lah tgk harga blog fyna. mana tahu boleh jual nantikan.

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
4:45 PM delete

Wah.... bleh beli kancil dah tu... hebat2

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
4:46 PM delete

Terbaeek..

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
4:46 PM delete

hasilnya fyna..?

Reply
avatar
Putera Helmei
AUTHOR
11:40 PM delete

kancil yg dh lama kot.. hehehe..

Reply
avatar
Nao Mei
AUTHOR
11:01 PM delete

cik akak pun dah lihat harga belog cik akak...hihi...dapat beli hp touch screen..hahaha :-d

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
11:28 PM delete

kalau x cukup.. mintak rebate ngan gomen

Reply
avatar
Nabeel Fikree
AUTHOR
10:18 PM delete

Ya Allahh murah gila nak meninggal harga blog saya. RM 1,034.43 je! HAHAHA sabo je lah

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
10:50 PM delete

kasi upgrade lagi lah.. hehehehehe

Reply
avatar
Hafiz Kalidus
AUTHOR
9:06 AM delete

kalo nak jual kemana ya? hehe

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
5:04 PM delete

Tu lom dapat dikenalpasti lagi... hehehehe

Reply
avatar