recent posts

Wordless Wednesday #4 Wordless Wednesday #4 Reviewed by mrpolie on Wednesday, September 10, 2014 Rating: 5

Header Raya Percuma

Saturday, July 26, 2014
Assalamualaikum and Selamat Sejahtera... Yay..!! Dah nak raya, Huhuhuhu.. tapi blog aku tak nampak lagi mood raya... camner nak buat ni, ...
Header Raya Percuma Header Raya Percuma Reviewed by mrpolie on Saturday, July 26, 2014 Rating: 5

Backpackers To Singapore Part 4

Monday, July 14, 2014
Salam semua.... Huhuhu berzaman nak update entry ke singapore ni... Hari tu aku nyaris2 kehilangan segala data dalam pc ni, angkara serangan...
Backpackers To Singapore Part 4 Backpackers To Singapore Part 4 Reviewed by mrpolie on Monday, July 14, 2014 Rating: 5

README TO UNLOCK Virus Removal

Tuesday, July 01, 2014
Salam kengkawan semua....!! Sebelum aku teruskan story aku hari ni, rasanya masih lom terlewat lagi kot untuk aku ucapkan selamat berpuasa...
README TO UNLOCK Virus Removal README TO UNLOCK Virus Removal Reviewed by mrpolie on Tuesday, July 01, 2014 Rating: 5
Backpackers To Singapore Part 3 Backpackers To Singapore Part 3 Reviewed by mrpolie on Tuesday, June 17, 2014 Rating: 5

Backpackers To Singapore Part 2

Wednesday, May 14, 2014
Hye semua...!! Apa khabar..?? Hari ni aku nak sambung lak cerita aku jenjalan kat singapore, Kepada yang belum baca citer part 1, leh baca ...
Backpackers To Singapore Part 2 Backpackers To Singapore Part 2 Reviewed by mrpolie on Wednesday, May 14, 2014 Rating: 5
Powered by Blogger.