Saturday, July 26, 2014

Header Raya Percuma

Assalamualaikum and Selamat Sejahtera...
Yay..!! Dah nak raya, Huhuhuhu.. tapi blog aku tak nampak lagi mood raya... camner nak buat ni, kesibukan nak cuti ni tak sempat nak buat apa-apa. Ngah ber blogwalking, Ternampak lah satu tajuk Freebies Header Hari Raya dari Lana . Ahaks, tanpa membuang masa, aku laju je email dia... Orang nak tolong buat kan. Free lak tu... apa lagi.. grab lah peluang ni... huhuhuhuhu
dan hasilnya....



Lana Siapkan dua header untuk aku. Thanks Lana, So aku pon menggunakan salah satu header untuk blog aku. Baru lah datang mood raya. Sesapa berminat boleh terjah blog Lana. Katanya limited, tapi korang leh mencuba nasib.

di kesempatan ni aku nak ucapkan:
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin.

12 comments

Wah, cantik header tu :) Selamat Hari Raya Mr.Polie :)

cantek header dari kak lana ni.. kreatiff!

Selamat Hari Raya Cik Mimie

Thanks Cik Nadyya. Selamat Hari Raya...

Assalamualaikum.

Selamat Hari Raya Polie :)

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir dan Batin.

Waalaikumusallam...
Selamat Hari Raya Kembali Lana...

Thanks Thomas...

Selamat Hari Raya kembali Sobat...

selamat hari raya bro

Cantik2! Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
jEMPUT JoiN http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-jom-blogwalk-2-by-mellya.html


EmoticonEmoticon