Wednesday, March 27, 2013

Wordless Wednesday #3


Terkenang semasa dulu, hatiku menjadi rindu......


26 comments:

  1. kenangan waktu kecil mmg best. Tak boleh nak lupa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. betul tu MarnieyZ... rindu kat arwah ayah.. :(

      Delete
    2. mesti nakal ni waktu kecik2 .. heee

      Delete
  2. Replies
    1. Hehehehe dah besar pon comey jugak...

      Delete
    2. wooooo dah besar pun comel la lagi kan? macam is gak la nie hehehheehehehe.

      Delete
  3. itu is komen dan is reply ini komen yang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia ada gap, dan berasingan dengan komen yang lain walaupun user yang sama komen.

      Delete
    2. Ok... maknanya tak memberi kesan padakomen yang sedia ada... komen2 yang baru akan mendapat kesannya... Thanks bro Is

      Delete
    3. nampak tak? walaupun komen box ada kat bawah sekali, bila klik reply button komen box akan auto naik kemana kita pointkan. best kan?

      Delete
    4. Yup.... Ok dah.. best2... ngah melompat² ni coz berjaya buat ni.. Thanks again bro....

      Delete
  4. cute je kan msa tecik2 dulu.. kenangan lalu hnya mampu menjadi sebuah kenangan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu Mimie tgk masa kecik... masa besar ni lagi lah cute... hehehehehe

      Delete
  5. memang comel time kecik :)

    sekali sekali mengimbas kenangan time budak-budak best juga kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah besar pon comel jugak puteri... hehehehe

      Delete
  6. alolor.... muka masa kecik yg sgt baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang pon sangat baik jugak master lion...

      Delete
    2. awww.. mcm ad org na masuk bakul angkt sendiri nampak..hikhik =P

      Delete
    3. ahaks.... Iqa ni jeles.... kan.. kan.. kan... skang dah tak pakai bakul... skang ni pakai lif.... uweek...

      Delete
  7. Klasiknya gambar ni. Gambar nak masuk sekolah ke gambar nak buat ic. Anyway.. muka nampak innocent sangat. Nampak baik budak nih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks mamiraysha.... gambar ni ingat2 lupa... tapi rasa masa nak buat ic kot...

      Delete
  8. gambar lama2 dah tak ada ..huhu..rindu zaman kecil2 dulu.. :)

    ReplyDelete
  9. muka suci zaman kecik2..

    ReplyDelete