Previous
Next Post »

26 comments

Write comments
MarnieyZ
AUTHOR
3:59 PM delete

kenangan waktu kecil mmg best. Tak boleh nak lupa. :)

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
5:34 PM delete

Yup.. betul tu MarnieyZ... rindu kat arwah ayah.. :(

Reply
avatar
6:27 PM delete

nie ada perubahan kan? susunannya.

Reply
avatar
6:27 PM delete

itu is komen dan is reply ini komen yang lain

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
6:27 PM delete

Hehehehe dah besar pon comey jugak...

Reply
avatar
6:28 PM delete

dia ada gap, dan berasingan dengan komen yang lain walaupun user yang sama komen.

Reply
avatar
6:29 PM delete

wooooo dah besar pun comel la lagi kan? macam is gak la nie hehehheehehehe.

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
6:31 PM delete

Ok... maknanya tak memberi kesan padakomen yang sedia ada... komen2 yang baru akan mendapat kesannya... Thanks bro Is

Reply
avatar
6:31 PM delete

nampak tak? walaupun komen box ada kat bawah sekali, bila klik reply button komen box akan auto naik kemana kita pointkan. best kan?

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
6:36 PM delete

Yup.... Ok dah.. best2... ngah melompat² ni coz berjaya buat ni.. Thanks again bro....

Reply
avatar
Mimie Najib
AUTHOR
7:07 PM delete

cute je kan msa tecik2 dulu.. kenangan lalu hnya mampu menjadi sebuah kenangan.. :)

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
7:50 AM delete

Tu Mimie tgk masa kecik... masa besar ni lagi lah cute... hehehehehe

Reply
avatar
Cik Pensil
AUTHOR
9:47 AM delete

mesti nakal ni waktu kecik2 .. heee

Reply
avatar
Puteri Kasih
AUTHOR
2:18 PM delete

memang comel time kecik :)

sekali sekali mengimbas kenangan time budak-budak best juga kan :)

Reply
avatar
2:39 PM delete

alolor.... muka masa kecik yg sgt baik :)

Reply
avatar
7:06 AM delete

cute hehe... :)

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
10:15 AM delete

Dah besar pon comel jugak puteri... hehehehe

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
10:15 AM delete

Sekarang pon sangat baik jugak master lion...

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
10:16 AM delete

Thanks azuria...

Reply
avatar
12:16 PM delete

awww.. mcm ad org na masuk bakul angkt sendiri nampak..hikhik =P

Reply
avatar
mamiraysha
AUTHOR
1:36 PM delete

Klasiknya gambar ni. Gambar nak masuk sekolah ke gambar nak buat ic. Anyway.. muka nampak innocent sangat. Nampak baik budak nih!

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
4:11 PM delete

ahaks.... Iqa ni jeles.... kan.. kan.. kan... skang dah tak pakai bakul... skang ni pakai lif.... uweek...

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
4:12 PM delete

Thanks mamiraysha.... gambar ni ingat2 lupa... tapi rasa masa nak buat ic kot...

Reply
avatar
Nana Liena
AUTHOR
9:02 PM delete

gambar lama2 dah tak ada ..huhu..rindu zaman kecil2 dulu.. :)

Reply
avatar
Mieza Jhaa K
AUTHOR
9:28 AM delete

muka suci zaman kecik2..

Reply
avatar