DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013 - Vote Time

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Entry kali ni aku nak bantuan kengkawan untuk mengundi, 
bukan mengundi memana parti sebab pru13 dah habis..
Aku nak mintak korang undi aku dalam DiGi WWWOW Internet For All Awards.

Tarikh mula mengundi adalah bermula pada 3 Jun 2013 hingga 23 Jun 2013, iaitu selama 21 hari sahaja.



Cara-cara mengundi adalah seperti berikut:


Tekan badge DiGi WWWOW awards di bahagian widget seperti gambar di atas.


Anda akan diberi pilihan untuk mengundi melalui Facebook, Google + (Google akaun) ataupun melalui akaun Twitter. Setelah selesai login, Anda boleh memilih Blog mana yang ingin diundi dengan menaip di ruangan kotak carian di atas.


Sekarang anda boleh tekan butang Vote Now. Senang kan..? Walaupun blog aku tak berapa bagus, dan masih mentah lagi, harap-harap korang undilah aku... bagi lah aku peluang sekali. InsyaAllah dalam masa terdekat aku akan bentangkan manifesto pilihanraya aku... Undi erk

 
Ayat di disedut dan di olah dari http://giorgio-izas.blogspot.com/
Previous
Next Post »

27 comments

Write comments
mujadafewa.my
AUTHOR
11:29 AM delete

semoga berjaya :D

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
11:41 AM delete

Thanks Muja...

Reply
avatar
Sop Nama Saya
AUTHOR
11:56 AM delete

good luck
dah undi :)

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
12:03 PM delete

Thanks bro...

Reply
avatar
el
AUTHOR
12:05 PM delete

tamo undi muahahahahaha
gudluck!ngeh3x

Reply
avatar
marniey zul
AUTHOR
11:14 PM delete

good luck ^^, kena tgk list peserta dulu. hehhe. InsyaAllah saya undi :)

Reply
avatar
Giorgio Izas
AUTHOR
3:29 PM delete

aik... pernah ku lihat ayat dlm entry ni... tapi dimana yea?

Reply
avatar
hana hadi
AUTHOR
9:27 PM delete

semoga berjaya..

Reply
avatar
Giorgio Izas
AUTHOR
10:41 PM delete

Etika dlm berblog... credit pd tuan asal... (^_^) bersaing cara sihat

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
7:54 AM delete

Hehehe... Thanks bro...

Reply
avatar
Dkna Abza
AUTHOR
11:40 AM delete

agaknya sapa yang menang tahun nie kan... good luck untuk semua :)

Reply
avatar
Puteri Kasih
AUTHOR
12:27 PM delete

good luck..semoga berjaya :)

Reply
avatar
Fyna Ahmad
AUTHOR
4:56 PM delete

good luck ^_^

Reply
avatar
tenku butang
AUTHOR
12:07 AM delete

waa.. join jugak yea? good luck tau!

Reply
avatar
kopi pasta
AUTHOR
11:50 AM delete

all the best. moga2 dapat banyak undi.

Reply
avatar
Wirda Amir
AUTHOR
8:40 AM delete

Kena tgk melalui lappy br blh buat ni...guna hp x blh....

Terimakasih sudi dtg..

Reply
avatar
Tinta Lana
AUTHOR
3:50 PM delete

Salam.

Pilihanraya pun terkait mengait skali ya polie :D

Semoga dapat timba pengalaman, tu yg penting kan ^^

Reply
avatar
D_08
AUTHOR
2:44 PM delete

good luck mrpolie...Insyallah awok akan pilihhhh

Reply
avatar
eiela
AUTHOR
8:42 PM delete

gud luck untuk digi wwwow nih

Reply
avatar
thomas
AUTHOR
9:15 PM delete

singgah undi,all the best.

Reply
avatar
Mizz Aiza
AUTHOR
10:02 PM delete

good luck.. dah undi.. :D

Reply
avatar
11:46 PM delete

dah undi :) viel gluck!!

Reply
avatar
NARDtheNERD
AUTHOR
3:19 PM delete

good luck mrpolie.. :)

Reply
avatar
Qeela Aini
AUTHOR
3:53 PM delete

Done vote yee :)

Reply
avatar
12:48 AM delete

All the bestttttt

Reply
avatar
Mohd Fauzli
AUTHOR
8:13 AM delete

Thanks sis...

Reply
avatar
1:39 PM delete

ur most welcome..

Reply
avatar