recent posts

DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013 - Vote Time

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
Entry kali ni aku nak bantuan kengkawan untuk mengundi, 
bukan mengundi memana parti sebab pru13 dah habis..
Aku nak mintak korang undi aku dalam DiGi WWWOW Internet For All Awards.

Tarikh mula mengundi adalah bermula pada 3 Jun 2013 hingga 23 Jun 2013, iaitu selama 21 hari sahaja.



Cara-cara mengundi adalah seperti berikut:


Tekan badge DiGi WWWOW awards di bahagian widget seperti gambar di atas.


Anda akan diberi pilihan untuk mengundi melalui Facebook, Google + (Google akaun) ataupun melalui akaun Twitter. Setelah selesai login, Anda boleh memilih Blog mana yang ingin diundi dengan menaip di ruangan kotak carian di atas.


Sekarang anda boleh tekan butang Vote Now. Senang kan..? Walaupun blog aku tak berapa bagus, dan masih mentah lagi, harap-harap korang undilah aku... bagi lah aku peluang sekali. InsyaAllah dalam masa terdekat aku akan bentangkan manifesto pilihanraya aku... Undi erk

 
Ayat di disedut dan di olah dari http://giorgio-izas.blogspot.com/
DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013 - Vote Time DiGi WWWOW Internet For All Awards 2013 - Vote Time Reviewed by mrpolie on Wednesday, June 05, 2013 Rating: 5

27 comments:

  1. Anonymous11:29 AM

    semoga berjaya :D

    ReplyDelete
  2. tamo undi muahahahahaha
    gudluck!ngeh3x

    ReplyDelete
  3. good luck ^^, kena tgk list peserta dulu. hehhe. InsyaAllah saya undi :)

    ReplyDelete
  4. aik... pernah ku lihat ayat dlm entry ni... tapi dimana yea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Etika dlm berblog... credit pd tuan asal... (^_^) bersaing cara sihat

      Delete
    2. Hehehe... Thanks bro...

      Delete
  5. agaknya sapa yang menang tahun nie kan... good luck untuk semua :)

    ReplyDelete
  6. good luck..semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  7. waa.. join jugak yea? good luck tau!

    ReplyDelete
  8. all the best. moga2 dapat banyak undi.

    ReplyDelete
  9. Anonymous8:40 AM

    Kena tgk melalui lappy br blh buat ni...guna hp x blh....

    Terimakasih sudi dtg..

    ReplyDelete
  10. Salam.

    Pilihanraya pun terkait mengait skali ya polie :D

    Semoga dapat timba pengalaman, tu yg penting kan ^^

    ReplyDelete
  11. good luck mrpolie...Insyallah awok akan pilihhhh

    ReplyDelete
  12. gud luck untuk digi wwwow nih

    ReplyDelete
  13. singgah undi,all the best.

    ReplyDelete
  14. good luck.. dah undi.. :D

    ReplyDelete
  15. dah undi :) viel gluck!!

    ReplyDelete
  16. good luck mrpolie.. :)

    ReplyDelete

Powered by Blogger.