Pelik tapi uniknya traffic light serata dunia

Hari ni kita nak share skit pasal lampu isyarat yg unik dan pelik.. heheheeh


colombia: mmg terkenal ngan ganja, so sampai lampu diorang pun berbentuk daun tersebut
note: tengok bawah lampu tu ada logo A; logo A tu pun agak panas dan terkenal dan ia diperdebat kan sbb orang cakap logo tu cam orang wat $#@ dari back. tengok tul2..kan kan kan


Ni plak traffic light tak senonoh.. Kat mana.. aku pon tak tahu..

Lampu ni mungkin berhampiran ngan gereja.. kot. :P

Yang ni, korang sendiri tgk pon korang paham dah kan..

Yang ni cute plak.. tapi kalo kat KL ada.. sure jalan jam coz semua pakat dok tgk lampu nie..


Yang ni kira sebagai traffic light jugak ke..?? Siap ada berita lagi tu..

Kalo korang naik keta, sure takleh gunakan jalan nie.. (korang percaya ke..??)


Awas kuda melintas dihadapan..


Rock never die... yearghhhh

Ni plak kat venice, kota cinta. Lampu isyarat pon berbentuk hati...

Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
IeraAzizi
AUTHOR
6:07 AM delete

1st time negok traffic light ginie..he3

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
3:03 PM delete

Kalo dapat mengembara sure best kan... banyak ilmu leh kita dapat..

Reply
avatar