Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Mei-Jun 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 1 April 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 April 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 
Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mei-Jun dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2015.
SENARAI PESERTA
Kredit untuk Kak Mialiana

Latest
Previous
Next Post »

19 comments

Write comments
9:26 PM delete

Terima kasih sebab join Segmen Bloglist CN

Sila semak no. penyertaan, jika terdapat masalah sila inform CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-mei-jun.html

All the best ~~

Reply
avatar
Princess Mimi
AUTHOR
12:29 AM delete

hai..dari segmen yg sma..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn_4.html

Reply
avatar
ZueZulaikha
AUTHOR
2:28 PM delete

datang lawat awak.. thanks datang blog Zue! ^_^ Good luck ye..
jom join segmen Zue pulak: http://melaedah.blogspot.com/2015/04/1st-bloglist-segment-by-zuezulaikha.html

Reply
avatar
Puan Deeba
AUTHOR
9:18 AM delete

Assalammualaikum.. puan deeba singgah dari segmen yang sama.. good luck ye..

http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

Reply
avatar
12:54 AM delete

salam.singgah cn..good luck
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
7:31 PM delete

Salam ziarah dari segmen yang sama:

http://www.mariafirdz.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

All the best and good luck... :)

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
7:31 PM delete

Salam ziarah dari segmen yang sama:

http://www.mariafirdz.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

All the best and good luck... :)

Reply
avatar
7:57 AM delete

Singgah jenjalan pagi. Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam

Reply
avatar
3:36 PM delete

selamat bersegmen :)

http://juliajamaludin.blogspot.com

Reply
avatar
NARDtheNERD
AUTHOR
9:54 AM delete

mr polie.. lama tak nampak.. sihat ke? :)

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
2:41 PM delete

Alhamdulillah, sihat seadanya... Ada je, cuma n3 je tak banyak... Huhuhu

Reply
avatar
Pha Is
AUTHOR
12:30 AM delete

sekarang dah ogos dah.. hehehe

Reply
avatar
11:36 AM delete

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Reply
avatar
12:12 AM delete

nmpaknya dh lama entry ni.. salam perkenalan

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
1:19 PM delete

Ya betul, actually dah lama x berblogging... september baru nak bermula....

Reply
avatar
Dewi Aja
AUTHOR
10:34 PM delete

Hello!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Reply
avatar
Obat Sakit
AUTHOR
8:55 AM delete

good luck ya

Reply
avatar
Julia Tarmidi
AUTHOR
4:16 PM delete

Salam singgah dan follow. Anda dijemput join GA saya! :D

http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

Reply
avatar