Monday, April 13, 2015

Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN


Pencarian bloglist bagi bulan Mei-Jun 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 1 April 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 April 2015, iaitu tepat jam 11.15 malam. Semua dijemput join.
Syarat-syaratnya :
  • Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Mei-Jun 2015 by CN" 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri. 
Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :



  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.
Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mei-Jun dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Mei 2015.
SENARAI PESERTA
Kredit untuk Kak Mialiana

17 comments:

  1. Terima kasih sebab join Segmen Bloglist CN

    Sila semak no. penyertaan, jika terdapat masalah sila inform CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/04/senarai-peserta-segmen-bloglist-mei-jun.html

    All the best ~~

    ReplyDelete
  2. hai..dari segmen yg sma..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn_4.html

    ReplyDelete
  3. datang lawat awak.. thanks datang blog Zue! ^_^ Good luck ye..
    jom join segmen Zue pulak: http://melaedah.blogspot.com/2015/04/1st-bloglist-segment-by-zuezulaikha.html

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum.. puan deeba singgah dari segmen yang sama.. good luck ye..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  5. salam.singgah cn..good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    All the best and good luck... :)

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2015/04/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    All the best and good luck... :)

    ReplyDelete
  8. Singgah jenjalan pagi. Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. mr polie.. lama tak nampak.. sihat ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, sihat seadanya... Ada je, cuma n3 je tak banyak... Huhuhu

      Delete
  11. sekarang dah ogos dah.. hehehe

    ReplyDelete
  12. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  13. nmpaknya dh lama entry ni.. salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya betul, actually dah lama x berblogging... september baru nak bermula....

      Delete
  14. Hello!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete