Monday, January 16, 2012

Petaling Street



6 comments:

  1. dapat 2 keping jer shooot kat PS?

    ReplyDelete
  2. best tu ada org jual buah berangan...nk ry cina ni sure lg meriah tmpt ni

    ReplyDelete
  3. sop..
    tu lah dia lumrah kalo nak amik gambo ni... kekadang pergi sekali tu lom tentu dapat gambar yg kita nak... snap tu banyak.. tapi rasa lom berpuashati lagi... lagipon kat PS ramai sgt org yg ushar len mcm.. riso plak...
    Nanti nak repeat tmpt lain plak...

    Odah.. petaling street mmg sentiasa meriah

    ReplyDelete
  4. unik picture ni..salam perkenalan dari http://www.kasihsalina.com

    ReplyDelete
  5. Street photography, memang minat kita sama.

    Nice gambar ni.

    ReplyDelete