Monday, January 16, 2012

Petaling Street



6 comments

dapat 2 keping jer shooot kat PS?

best tu ada org jual buah berangan...nk ry cina ni sure lg meriah tmpt ni

sop..
tu lah dia lumrah kalo nak amik gambo ni... kekadang pergi sekali tu lom tentu dapat gambar yg kita nak... snap tu banyak.. tapi rasa lom berpuashati lagi... lagipon kat PS ramai sgt org yg ushar len mcm.. riso plak...
Nanti nak repeat tmpt lain plak...

Odah.. petaling street mmg sentiasa meriah

unik picture ni..salam perkenalan dari http://www.kasihsalina.com

Street photography, memang minat kita sama.

Nice gambar ni.


EmoticonEmoticon