Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
sop
AUTHOR
9:38 AM delete

dapat 2 keping jer shooot kat PS?

Reply
avatar
8:37 AM delete

best tu ada org jual buah berangan...nk ry cina ni sure lg meriah tmpt ni

Reply
avatar
mrpolie
AUTHOR
3:26 PM delete

sop..
tu lah dia lumrah kalo nak amik gambo ni... kekadang pergi sekali tu lom tentu dapat gambar yg kita nak... snap tu banyak.. tapi rasa lom berpuashati lagi... lagipon kat PS ramai sgt org yg ushar len mcm.. riso plak...
Nanti nak repeat tmpt lain plak...

Odah.. petaling street mmg sentiasa meriah

Reply
avatar
Salina
AUTHOR
4:02 AM delete

unik picture ni..salam perkenalan dari http://www.kasihsalina.com

Reply
avatar
naiemah_ramli
AUTHOR
6:05 PM delete

cantik gmbar ni =)

Reply
avatar
Arham Md Ali
AUTHOR
8:10 PM delete

Street photography, memang minat kita sama.

Nice gambar ni.

Reply
avatar