Tuesday, January 13, 2015

Jagung Bakar Kg. Baru

Salam geng....
Huhuhuhu dah berkarat dah blog ni, lama tak update. Memacam sebab lah tak update, tapi sbb utama mood ber blog ni datang kejap-kejap je kot... Huhuhuhu

Kali ni nak citer pasal makan... Mmmm mesti sedap kan....

Korang pernah makan jagung bakar tak..?? Sure pernah kan, tapi dalam bebanyak tempat yg aku pernah makan, aku rasa tempat ni paling best. Sedapnya tu maybe dia ada satu sos atau perencah rahsia. Memula dia bakar jagung ni camtu je, dah separuh masak dia akan sapu sos kat jagung lepas tu dia bakar balik, dah hampir2 nak masak pon dia akan sapu balik sos tu. Bau dia memang terbaeek lah...





Kalau kengkawan nak cuba, bleh pergi ke Kg baru, Kuala Lumpur. Masuk ikut pintu gerbang kampung baru, dalam 100 meter akan nampak gerai ni sebelah kanan. Tapi stall ni bukak petang sampai malam kot, kalau pergi pepagi tak ada lah....

Harga, tak mahal sangat, dalam RM3 sebatang...

Korang leh try, dijamin puas hati...

Chow...