Monday, April 25, 2011

Zulkarnain & Suhaiza

Selamat Pengantin Baru
Zulkarnain dan Suhaiza

22.4.11 dan 23.4.11
@
Taman Salak Jaya, Kuala Lumpur


Nota Kaki : 1st time amik gambo wedding, susah rupanya nak amik wedding nie...

Monday, April 18, 2011

Rugby KRM Liga Super

Semalam aku berkesempatan menonton Kejohanan Ragbi Malaysia, Liga Super.
1st time layan sport tapi amat tidak memuaskan kalo tak ada tele lens. Kit lens sahaja tidak memadai.

KRM LIGA SUPER: COBRA TEWASKAN NS WANDERERS(17-09)



Risiko untuk mendapatkan kecederaan amat tinggi dalam suka nie.

Terima Kasih

Nota kaki : Gambar yg diambil adalah dari saya yg masih baru belajar, saya amat² mengalukan komen dan kritikan dari yang lebih arif untuk memperbaiki kelemahan saya. TQVM

Monday, April 11, 2011

Telur Punya Cerita

Terer betul sapa yang cipta telur cetak rompak..
Apa-apa pun yang original lebih baik..
berhati-hatilah anda..

Thursday, April 07, 2011

Nikon Malaysia 10th Anniversary

Lama dah tak update, Kebizian yg melampau akhir² nie.

Kat sini aku nak share pic yang aku dapat masa Nikon Malaysia 10th Anniversary
pada 31 Mac - 3 April yang lepad di Mid Valley

Mula-mula masuk dewan pameran, aku terlihat gelagat anak² ini.

Pameran Fotografi

Cikaro nikon..

Semua ngah tunggu nak menembak model nikon, Kalo menang dapat nikon P7000 tau.

Aku pon mencuba nasib, Tapi x berjaya

Sekian Terima Kasih.. huhuhuhu